طراحی سایت شرکتی با کمترین قیمت

طراحی سایت شرکتی با کمترین قیمت

یکی از بهترین گزینه‌ها برای ورود به عرصه رقابت با وبسایت‌های مختلف و شرکت‌های رقیب، طراحی سایت شرکتی است که می‌توانید با این کار خود را به موفقیت برسانید. این که بخواهید در فضای اینترنت ماندگار شوید و به معروفیت برسید، مسیر سختی را در پیش رو دارید اما می‌توانید با طراحی وب سایت خلاقانه و جذاب و بهینه ‌سازی سایت، سایت خود را به جایگاه بالایی در گوگل برسانید و نام خود را در ذهن مخاطبانتان ثبت کنید. در این مطلب از ویمون قصد داریم به موضوع طراحی سایت شرکتی بپردازیم و بگوییم که برای طراحی چنین سایتی شما به چه چیز‌هایی نیاز دارید. با ما همراه باشید.

منظور از طراحی سایت شرکتی چیست؟

قبل از این که بخواهیم در مورد طراحی سایت شرکتی صحبت کنیم اول از همه باید بدانیم که سایت شرکتی چیست و چه ویژگی‌هایی دارد. منظور ما از وب سایت شرکتی، سایت‌هایی است که مختص یک شرکت است. شما در چنین سایتی می‌توانید محصولات و خدمات شرکت خود را به کاربران و مخاطبان هدف خود معرفی کنید. یکی از ویژگی‌های مهم این سایت‌ها این است که شما می‌توانید محتوای سایت را دائماً بروزرسانی کنید و به راحتی در آن به فعالیت بپردازید.
یکی از اهداف اصلی طراحی وب سایت شرکتی معرفی خدمات و محصولات است. در واقع این کار یکی از بهترین راهکار‌هایی است که شما می‌توانید به تبلیغات برند و محصولات خود بپردازید و به نوعی اعتماد مخاطبان خود را جلب کنید. هر چقدر هم بتوانید سایت شرکتی خود را حرفه‌ای‌تر طراحی کنید، در رقابت با رقبای خود موفق‌تر عمل خواهید کرد. اهمیت چنین سایتی به قدری بالا است که عدم وجود آن می‌تواند جایگاه شما را در بین رقبا پایین بیاورد. امروزه افراد برای مقایسه عملکرد شرکت‌های مختلف، در خانه خود می‌نشینند و یا یک سرچ ساده در اینترنت و مراجعه به سایت‌های شرکتی مختلف، آن‌ها را از نظر کیفیت با هم مقایسه می‌کنند.

مراحل اصلی طراحی سایت شرکتی

طراحی سایت شرکتی آسان است به شرطی که قبل از راه‌اندازی آن اهداف خود را از طراحی این سایت مشخص کنید و مراحل آن را به خوبی و طبق اصول پیش روید. در این قسمت مراحل طراحی حرفه‌ای سایت شرکتی را برای شما توضیح می‌دهیم.

مشخص کردن هدف اصلی ساخت سایت شرکتی

همان طور که پیش‌تر هم به آن اشاره کردیم سایت شرکتی بک بستر بسیار عالی و‌ ایده‌آل برای معرفی و ارائه خدمات و فعالیت شما و برای تجارت مستقیم است. شما باید در صفحه اول سایت خود به صورت شفاف بیان کنید که این سایت که به چه منظوری طراحی شده است. براساس همین توضیحات است که کاربر بعد از ورود به سایت و مطالعه آن می‌تواند متوجه هدف شما از راه‌اندازی این کسب و کار شود و همچنین متوجه می‌شود که شرکت شما پاسخگوی نیاز‌های او است یا خیر.
در نهایت هم شما با این اهداف و نیاز‌های کاربران خود می‌توانید یک تجربه کاربری مناسب برای کاربران سایت خود ایجاد کنید. به نوعی می‌توانید کاربران وارد شده به سایت را در مسیر دلخواه خود که هم شما و هم کاربران را به جایگاه خوبی می‌رساند، هدایت کنید.

انتخاب دامنه

پس از آن که هدف خود را از طراحی سایت شرکتی مشخص کردید، باید یک نام و آدرس برای سایت خود تعیین کنید. نام دامنه نام سایت شما است و برای ورود به سایت باید از طریق همین نام و آدرس وارد شوید. برای انتخاب نام دامنه سعی کنید از کلماتی که ظاهر ساده‌ای دارند استفاده کنید تا همه افراد بتوانند به راحتی پس از شنیدن نام سایت، آن را بنویسند. هر چقدر هم نام دامنه کوتاه‌تر باشد، راحت‌تر در ذهن مخاطبان ثبت می‌شود. علاوه بر همه این‌ها انتخاب دامنه مناسب با فعالیت و منطقه جغرافیایی فعالیتتان می‌تواند در مسیر موفقیت شما تأثیر‌گذار باشد.

انتخاب هاست یا فضای میزبانی

شما برای طراحی سایت شرکتی به یک فضای میزبانی مناسب نیاز دارید. این هاست در واقع همان فضایی است که تمام داده‌های مربوط به سایت شما روی آن ذخیره می‌شود و کاربران در هر زمانی می‌توانند به این اطلاعات دسترسی داشته باشند. اگر می خواهید برای فضای میزبانی هزینه زیادی کنید، می‌توانید از هاست‌های مشترک استفاده کنید که قیمت ارزان‌تری دارند. در این حالت شما به سروری وصل می‌شوید که سایت‌های دیگر هم از آن استفاده می‌کنند. اما اگر بخواهید از هاست‌های اختصاصی بهره ببرید، باید مسلماً هزینه بیشتری صرف کنید البته که در این صورت دیگر نگران سرعت سایت خود نخواهید بود.

مراحل اصلی طراحی سایت شرکتی

توضیح شفاف در مورد شرکت

یکی از مهم‌ترین کار‌هایی که شما باید در طراحی سایت شرکتی انجام دهید این که به صورت واضح و روشن فعالیت شرکت خود را در صفحات سایت بیان کنید. یعنی زمانی که افراد به سایت شما ورود می‌کنند باید از نوع فعالیت شرکت شما به راحتی آگاهی یابند.

تولید محتوای مناسب به همراه سئو سایت

سایت شرکتی شما برای این که در بین کاربران دیده شود و در موتور‌های جستجوگر گوگل رتبه کسب کند، باید محتوای ارزشمندی داشته باشد و بهینه ‌سازی شده باشد. برای این کار هم باید از یک سری ابزار‌های خاص استفاده کنید و قوانین سئو را رعایت کنید. این ابزار‌ها و قوانین کمک می‌کنند تا محتوای سایت شما از نظر گوگل مناسب و ‌ایده‌آل شود و گوگل به شما رتبه و جایگاه مناسبی در موتور‌های جستجوگر خود دهد. هر چقدر وضعیت سایت شما از نظر سئو در حالت مطلوبی قرار بگیرد، رتبه شما بهتر خواهد شد. این یکی از بهترین کار‌هایی که می‌توانید برای بهینه‌سازی سایت خود انجام دهید و ارزش آفرینی برای کاربران است. در این صورت کاربران در سایت شما زمان زیادی را صرف می‌کنند و گوگل همین موضوع را تشخیص داده و به سایت شما جایگاه مناسبی می‌دهد.

انتخاب بستر تجارت الکترونیکی مناسب

یکی از کار‌هایی که برای طراحی سایت شرکتی باید انجام دهید، ایجاد بستری مناسب برای تجارت مستقیم است. شما باید از فناوری‌های مناسبی که وجود دارد استفاده کنید تا بتوانید فروش خدمات و محصولات خود را به بهترین نحو انجام دهید. برای این کار می‌توانید پس از دریافت نماد اعتماد الکترونیک سایت خود، درگاه‌های پرداخت اینترنتی در سایت خود قرار دهید تا مراحل خرید با امنیت کامل در سایت انجام شود. فرقی نمی کند سایت شما با وردپرس ساخته شده باشد و یا با استفاده از روش کدنویسی، در هر صورت می توانید یک درگاه پرداخت اینترنتی برای سایت خود فراهم کنید.

اهداف کلی طراحی سایت شرکتی

در عصری که همه کار‌ها به صورت اینترنتی و به واسطه رسانه‌های اجتماعی انجام می‌گیرد، طراحی وب سایت شرکتی برای یک تجارت آنلاین اهمیت ویژه‌ای دارد. طراحی سایت شرکتی کمک می‌کند تا شما بتوانید مشتریان بالقوه خود را شناسایی کنید و آن‌ها را با برند خود آشنا کنید و محصولات و خدمات خود ار به آن‌ها معرفی کنید.
البته شاید شما شرکتی باشید که به صورت آنلاین محصولات و یا خدمات خود را به مشتریان نمی‌فروشید. اما در هر صورت شما هم نیاز به طراحی حرفه‌ای سایت شرکتی دارید؛ چرا که هدف از طراحی چنین ساینی ارائه یک شرکت و نشان دادن آن به افرادی است که پشت آن هستند. حال به طور مستقیم یا غیر مستقیم به مشروعیت کسب و کار شرکتی کمک می‌کنند. در واقع هدف اصلی از طراحی سایت شرکتی ایجاد شهرت، حمایت و ارتقای کل شرکت، برند، مؤسسه آموزشی و یا سازمان خصوصی با ماموریت و ارزش‌های خود به جای محصولات و خدماتی است که ارائه می‌کند.

مزایای ایجاد سایت شرکتی

شاید با خودتان فکر کنید که طراحی سایت شرکتی چه مزایایی برای شما و شرکتتان دارد. در این قسمت مزایایی طراحی این سایت را برای شما توضیح خواهیم داد:

صرفه ‌جویی در زمان و هزینه‌ها

یکی از مهم‌ترین مزایای طراحی وب سایت شرکتی این است که در زمان و هزینه‌های شما صرفه ‌جویی می‌شود. با خود می‌پرسید که چگونه؟ به این صورت که مشتریان به صورت شبانه روزی می‌توانند به اطلاعات و امکانات شرکت شما دسترسی داشته باشند بدون آن که نیازی باشد تا شما به صورت مستقیم به آن‌ها پاسخ دهید. امکان ثبت سفارش و خرید نیز هم وجود دارد. در مقایسه با انواع روش های تبلیغاتی که شما می‌توانید با تلویزیون، بیلبورد، رادیو و غیره انجام دهید، تبلیغات با وب سایت بسیار آسان‌تر و کم هزینه‌تر و مقرون به صرفه‌تر است. این نکته را در نظر داشته باشید که داشتن سایت و تبلیغات آن همیشگی است.

مزایای ایجاد سایت شرکتی

برتری نسبت به رقبا

اگر شما نخواهید در این عرصه اینترنت فعالیت کنید و یک وب سایت شرکتی داشته باشید، مطمئن باشید مشتریان خود را از دست خواهید داد و این مشتریان به سمت رقبای شما که وب سایت دارند، سوق پیدا می‌کنند. مراحل معرفی تا فروش محصولات و خدمات توسط وب سایت انجام می‌شود، بنابراین شما نیازی نخواهید داشت تا یک تیم فروش برای خود ایجاد کنید. شما برای وب سایت خود فقط نیاز به یک تیم تولید محتوای قوی نیاز دارید تا از رقبای خود پیشی بگیرید.

ویژگی‌ها و امکانات سایت شرکتی

برای این که بتوانید طراحی سایت شرکتی را به بهترین نحو انجام دهید باید یک ساختار استاندارد و ‌ایده‌آل برای آن در نظر بگیرید. شما باید امکاناتی را در سایت قرار دهید تا نیاز‌های مشتریان را برآورده سازد. بهتر است برای این کار از یک شرکت طراحی سایت معتبر شرکتی کمک بگیرید تا امکانات و ویژگی‌هایی همچون سرعت بارگذاری بالا، قابلیت توسعه، ریسپانسیو و غیره را روی سایت شما پیاده کند. در ادامه چند مورد از این امکانات را برای شما شرح خواهیم داد.

طراحی صفحات اختصاصی

شما برای معرفی محصولات و خدمات شرکت خود نیاز به صفحات اختصاصی دارید تا در هر یک از این صفحات به معرفی‌های جداگانه بپردازید. از این طریق می‌توانید مخاطبان زیادی جذب کنید.

طراحی صفحه تماس با ما

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌هایی که باید در طراحی سایت شرکتی به آن توجه کنید، طراحی صفحه تماس با ما است که به واسطه آن می‌توانید با مخاطبان خود ارتباط برقرار کنید. اما در طراحی این صفحات باید یک سری ظرأفت‌ها را هم به خرج دهید تا درصد بالایی از مخاطبان با شما ارتباط برقرار کنند.

روانشناسی رنگ‌ها و جذابیت‌های بصری

برای این که بتوانید از یک رنگ مناسب برای تم سایت شرکتی خود استفاده کنید، قبل از طراحی سایت شرکتی باید روانشناسی رنگ‌ها را آموزش ببینید. هر رنگی که قرار است برای المان‌های مختلف مورد استفاده قرار گیرد، باید کاملاً مطابق با نیاز مشتریان و مخاطبان باشد. این روش یکی از مهم‌ترین روش‌ها برای ایجاد جذابیت بصری و جذب مشتری است و در کنار آن می‌توانید یک برند عالی در ذهن مخاطبان ثبت کنید.

شبکه‌های اجتماعی

شبکه‌های اجتماعی محبوب می‌توانند یکی از راه‌های جذب مخاطب برای سایت‌های شرکتی باشند اما فعالیت در این شبکه‌ها باید براساس یکی سری اصول پیاده‌سازی شوند. شما می‌توانید به واسطه سیستم‌های اشتراک‌گذاری شبکه‌های اجتماعی در سایت‌ها، مطالب و پست‌های جذاب و ارزشمندی در اختیار مشتریان قرار دهید.

سخن پایانی

ما در این مطلب در مورد طراحی سایت شرکتی صحبت کردیم و گفتیم که برای طراحی چنین سایتی شما نیاز به چه امکانات و ویژگی‌هایی دارید. شما می‌توانید با دو روش طراحی سایت شرکتی با وردپرس و کدنویسی به ساخت سایت بپردازید. انتخاب هر یک از این روش‌ها به پیچیدگی و امکانات سایت شما و همچنین بودجه‌ای که برای طراحی سایت در نظر گرفته‌اید، بستگی دارد. شرکت ویمون یکی از برترین و معتبرترین شرکت‌های طراحی وب سایت است که شما می‌توانید به کمک آن سایت شرکتی خود را راه‌اندازی کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه طراحی سایت می‌توانید به بخش‌های دیگر سایت ویمون مراجعه کنید.

 

پست قبلی

صفر تا صد طراحی سایت در تهران

پست بعدی

مزایای کانال تلگرام فعال برای کسب و کارهای آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *