بهینه‌سازی سئو برای سایت دولتی و سازمانی

بهینه‌سازی سئو برای سایت دولتی و سازمانی

سایت‌های سازمانی یکی از پلتفرم‌های آنلاین هستند که می‌توان به طور متمرکز و هوشمندانه اطلاعات سازمانی را به واسطه آن مدیریت کرد و خدمات اطلاعاتی به روز و کارآمد را در کمترین زمان به مشتریان ارائه کرد. ویژگی‌های سایت‌های سازمانی می‌تواند بسیار کارآمد باشد، چرا که این سایت‌ها از یک طرف می‌توانند تصویری بسیار شفاف و دقیق از وضعیت یک سازمان ارائه دهند و از طرفی دیگر می‌توانند اطلاعات مهم و مورد نیاز کاربران را ارائه کنند. یک سایت سازمانی حرفه‌ای می‌تواند به معنای واقعی در زمان و هزینه‌های انجام فرایند‌ها صرفه‌جویی کند و هوشمندی سازمان را به نوعی افزایش دهد. در این مطلب از آژانس دیجیتال مارکتینگ ویمون قصد داریم در مورد طراحی سایت سازمانی صحبت کنیم و بگوییم که برای طراحی چنین سایتی نیاز به طی کردن چه مراحلی دارید. با ما همراه باشید.

مهمترین ویژگی‌های طراحی سایت سازمانی

ویژگی‌هایی که باید برای طراحی سایت سازمانی در نظر بگیرید بسیار گسترده است اما ما در این مطلب چند مورد از مهم‌ترین این ویژگی‌ها را برای شما عنوان می‌کنیم:

امنیت بالا

یکی از بدیهی‌ترین و مهم‌ترین ویژگی‌های وب سایت سازمانی امنیت بالای آن است. وجود حفره‌های امنیتی در طراحی پورتال‌های سازمانی یکی از مهم‌ترین موضوعات اساسی است که امنیت اطلاعاتی کل یک سازمان را ممکن است به خطر بیاندازد. شرکت‌های زیادی وجود داشتند که به دلیل عدم رعایت استاندارد‌های مختلف در طراحی و اجرای سایت سازمانی، دچار مشکلات شدیدی شدند و در نهایت امنیت اطلاعات و همچنین مشتریان خود را از دست دادند. این موضوع به قدری مهم است که حتی می‌تواند سازمان را به مرز ورشکستگی هم بکشاند. بنابراین هر چقدر طراحی وب سایت دولتی اصولی‌تر و حرفه‌ای‌تر اجرا شود، امنیت کل سازمان و مشتریان هم بالاتر خواهد رفت.

ارائه گزارش‌های دقیق

یکی دیگر از مهم‌ترین ویژگی‌های طراحی سایت سازمانی این است که می‌تواند گزارشات و اطلاعات دقیقی از وضعیت بخش‌های مختلف یک سازمان ارائه دهد. در واقع چنین سایت‌هایی می‌توانند به واسطه فرم‌ها و تکنولوژی مدیریت یکپارچه اینترنتی به کار رفته در طراحی‌شان، به خوبی اطلاعاتی که از بخش‌های مختلف دریافت می‌کنند را به مدیران ارائه کنند. فرم‌هایی که می‌توان به صورت Drag & Drop در وب سایت‌های سازمانی ساخت، به پایگاه‌های داده‌ای متصل هستند. در این صورت می‌توان در آینده گزارشات دقیق و کاملی از این پایگاه‌ها دریافت کرد. این ویژگی مدیران سایت‌های سازمانی را صاحب تصویری دقیق و کامل از وضعیت فعلی سازمان می‌کند.

سئوی خوب

سئو یا بهینه‌سازی برای موتور‌های جستجوی گوگل به خصوص برای سازمان‌هایی که اهمیت بالایی دارند، بسیار مهم است و به هیچ عنوان نمی‌توان به آن بی‌توجهی کرد. قطعاً هر سازمانی علاقه‌مند به حضور پرقدرت در نتایج موتور‌های جستجو و دریافت ترافیک و مشتری بیشتر است. پس در صورتی که در طراحی وب سایت اداری اصول سئو را رعایت کنید، این امر برای شما اتفاق خواهد افتاد. البته منظور ما از سئو فقط این نیست که به سئو محتوا سایت بپردازید بلکه سئو تکنیکال و سئو فنی و همچنین سئوی کلی هم از اهمیت بالایی برخوردار است. در واقع شما باید از کدنویسی و اجرای سایت تا محتوای تولید شده توسط سازمان، به سئو آن توجه کنید.

مدیریت محتوا

معمولاً همه سازمان‌های دولتی و غیر دولتی در طراحی سایت سازمانی بخشی را به عنوان مقالات یا اخبار طراحی می‌کنند. با توجه به این موضوع که سازمان‌ها از بخش‌های مختلفی تشکیل شده‌اند، روزانه رویداد‌های زیادی در هر یک از بخش‌ها اتفاق می‌افتد که می‌توان این رویداد‌ها را به عنوان اطلاعاتی مهم جمع‌آوری و یکپارچه‌سازی کرد و در نهایت آن را در سایت منتشر کرد. علاوه بر اخبار، سازمان‌های بخش‌های دیگری هم برای وبسایت خود در نطر می‌گیرند مانند کتابخانه آنلاین که اتفاقاً این بخش به وب سایت سازمانی کمک می‌کند تا مدیریت آسان‌تری و کم هزینه‌تری داشته باشد.

تعرفه طراحی سایت سازمانی

تعرفه طراحی سایت سازمانی

یکی از دغدغه‌های افراد برای طراحی سایت سازمانی هزینه و تعرفه طراحی چنین سایت‌هایی است. هزینه طراحی وب سایت‌های اداری و سازمانی با توجه به امکانات و قابلیت‌هایی که برای آن در نظر گرفته می‌شود، تعیین خواهد شد. برخی از امکانات سایت کاملاً ضروری است و نمی‌توان از وجود آن صرف نظر کرد اما برخی دیگر از امکانات هم هستند که اهمیت چندان زیادی ندارند که بخواهید برای ان هزینه کنید. اما اولین کاری باید برای طراحی سایت انجام دهید این است که بودجه خود را برای طراحی و راه‌اندازی سایت سازمانی تعیین کنید. سپس لیستی از امکانات و قابلیت‌هایی را که می‌خواهید در سایت وجود داشته باشد را تهیه کنید تا بتوانید هزینه‌ها را برای خود برآورد کنید.

در کل هزینه طراحی وب سایت دولتی بستگی به امکانات عمومی سایت، نوع cms، ریسپانسیو بودن، حجم هاست و دامنه، اعتبار سازمان، پشتیبانی و سئو سایت دارد.

مراحل طراحی وب سایت اداری

شما برای طراحی سایت سازمانی نیاز به طی کردن چند مرحله اصلی دارید که در این قسمت این مراحل را برای شما توضیح خواهیم داد:

خریداری هاست و دامنه

اولین کاری که باید انجام دهید خرید هاست و دامنه سایت است. هاست یا فضای میزبانی در واقع یک فضای ابری است که شما اطلاعات سایت خود را روی ان بارگذاری می‌کنید. قیمت هاست هم بستگی به امنیت، سرعت و حجم هاست دارد. هر چقدر حجم هاست بیشتر باشد، می‌توانید اطلاعات بیشتری روی ان قرار دهید. سرعت هاست هم تأثیر زیادی روی جذب کاربران خواهد داشت، اگر سرعت آن پایین باشد، سایت در زمان طولانی‌تری برای کاربران به نمایش در می‌آید که این موضوع می‌تواند آزاردهنده باشد. در مورد امنیت هاست هم باید بگوییم که هاست‌های ایمن‌تر کمتر مورد حملات سایبری قرار خواهند گرفت.

اما در مورد دامنه باید بگوییم که این بخش در واقع همان آدرس سایت است. دامنه می‌تواند پسوند‌های مختلفی همچون.ir،.com،.net،.org و غیره باشد. هر یک از این پسوند‌ها ویژگی‌ها و مزایای خاص خود را دارند و قیمت آن‌ها هم متفاوت است. به عنوان مثال پسوند.com یک پسوند بین‌المللی است که طبیعتا چنین پسوندی می‌تواند مزایای زیادی برای وب سایت دولتی شما داشته باشد. البته قیمت آن از بقیه پسوند‌ها بالاتر است. به هر حال شما می‌توانید بسته به نوع سازمان خود و همچنین امکاناتی که برای آن در نظر گرفته‌اید و آینده‌ای که برای آن پیش‌بینی می‌کنید، یکی از این پسوند‌ها را برای خود خریداری کنید.

تعیین قالب سایت

مرحله بعدی از طراحی سایت سازمانی مربوط به تعیین قالب وبسایت است. در این مرحله شما باید یک قالب که مربوط به زمینه کسب و کار و سازمان شما است انتخاب کنید. اگر وب سایت شما وردپرسی باشد، قالب‌های سازمانی بسیار زیادی با تنوع بالا به صورت رایگان در اختیار شما قرار می‌گیرد که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید. اما اگر سایت خود را اختصاصی کدنویسی کرده باشید، باید قالب آن را هم اختصاصی بسازید که در این زمان می‌توانید از طراح سایت کمک بخواهید تا یک قالب مخصوص برای سازمان شما طراحی کند.

طراحی و اجرای سایت

در طراحی سایت سازمانی به صورت اختصاصی شما می‌توانید با استفاده از html و css شروع به نوشتن کد‌های بخش‌های مختلف سایت همچون راه‌های ارتباطی، مقالات، گالری تصاویر، آدرس و غیره کنید. فراموش نکنید که شما باید تمام تلاش و سع خود را کنید تا بتوانید با برنامه‌نویسی و کدنویسی سایت را به صورت کاملاً بهینه و رعایت اصول سئو، طراحی کنید. شما می‌توانید با استفاده از عناصر گرافیکی و بصری، زیبایی‌های ظاهری مناسبی برای سایت ایجاد کنید. البته در برخی از پروژه‌ها این مرحله به طراح گرافیک سپرده می‌شود تا با ایجاد نمونه‌های رنگی مختلف از جزئیات سایت، بتواند یک نمای کلی به صورت عکس طراحی کند و در اختیار شما قرار دهد تا اگر از آن رضایت داشتید آن را در سایت اجرا کند.

پس از پشت سر گذاشتن این مراحل، نوبت به اجرای نسخه نهایی سایت روی دامین تأیید شده توسط مالک سایت می‌رسد. در این مرحله شما می‌توانید نتیجه پشتکار، صبوری و جدیت خود را ببینید و یک پروژه موفق را به رزومه خود اضافه کنید.

آموزش و پشتیبانی

پس از اجرا و انتشار نسخه نهایی سایت، وب سایت سازمانی شما همچنان نیاز به مراقبت و پشتیبانی دارد و ممکن است پس از گذشت مدتی متوجه وجود ایراد‌هایی در بخش‌های مختلف سایت شوید و یا فکر می‌کنید نیاز است که امکانات جدیدی را به آن اضافه کنید. در هر صورت باید برای پشتیبانی از سایت خود وقت بگذارید و همیشه به آن اهمیت دهید تا مشکلی برای آن و همچنین مشتریان شما به وجود نیاید.

نکات کلیدی در طراحی سایت سازمانی

نکات کلیدی در طراحی سایت سازمانی

در مورد طراحی سایت سازمانی لازم است حتماً نکاتی را رعایت کنید تا بتوانید به بهترین شکل سایت خود را طراحی کنید و تجربه کاربری بسیار خوبی برای مشتریان خود فراهم‌آورید. در این قسمت چند نکته مهم در مورد طراحی وب سایت اداری را به شما متذکر می‌شویم:

کاربری آسان در طراحی سایت سازمانی

یکی از مهم‌ترین نکاتی که باید در مورد طراحی این سایت‌ها بدانید این است که کاربری آسانی برای در نظر بگیرید. با توجه به این که مخاطبین سازمان‌ها به ویژه‌ها سازمان‌های دولتی، اقشار مختلفی از مردم هستند، باید در طراحی این سایت‌ها از هر نوع پیچیدگی خاص و افکت‌های گرافیکی عجیب، خودداری کنید. هر چقدر طراحی ساده‌تر باشد و افراد بتوانند دسترسی آسان‌تری به منو‌های کاربردی داشته باشند، کاربران رضایت بیشتری از سایت شما خواهند داشت. فراموش نکنید که سادگی را به عنوان یک اصل در طراحی سایت‌های اداری و سازمانی در نظر بگیرید. طراحی‌های خاص و فانتزی اصلاً مناسب چنین سایت‌هایی نیستند.

پنل مدیریت در طراحی سایت‌های سازمانی

توجه کنید که در طراحی سایت‌های اداری و سازمانی شما نیاز به یک پنل مدیریتی قوی و حرفه‌ای دارید. در نظر بگیرید که حجم زیادی از مدارک و اطلاعات توسط کاربران برای شما ارسال خواهد شد که شما باید آن‌ها را به صورت طبقه‌بندی شده دریافت کنید. شما باید امکاناتی را در سایت خود قرار دهید که مشتریان و کاربران بتوانند درخواست‌های خود را پیگیری کنند. علاوه بر آن اضافه کردن بخش خبر، بخش نامه‌ها و سایر اطلاعات کاربردی هم نیاز به یک پنل مدیریتی مناسب دارد.

بهترین شرکت طراح سایت پورتال سازمانی

طراحی پرتال های سازمانی کمک می کند تا به صورت متمرکز و هوشمندانه بتوانید اطلاعات سازمانی خود را مدیریت و بروزرسانی کنید و آن ها را به صورت 24 ساعته و آنلاین در اختیار مشتریان و کاربران خود قرار دهید. شما می توانید با طراحی وب سایت سازمانی یک فضای ساده و کاملا راحت و بدون هیچ گونه پیچیدگی در حالی که تمام سیاست های لازم را روی ان اعمال کرده اید،را در اختیار ارباب رجوعان سازمان خود قرار دهید تا کارهای اداری آن ها با روند سرعتی بهتری انجام شود. مجموعه ویمون در سال‌های اخیر با سازمان‌های دولتی بسیار بزرگی همکاری داشته است و به واسطه کیفیت بالای خدمات خود توانسته رضایت مشتریان زیادی را جلب کند و به موفقیت چشم‌گیری برسد. در صورتی که برای طراحی وب سایت دولتی نیاز به مشاوره و راهنمایی دارید، می‌توانید با تیم کارشناسی ویمون ارتباط برقرار کنید.

سؤالات متداول

آیا طراحی وب سایت سازمانی کمکی به افزایش اعتبار سازمان و اعتماد مشتریان می‌کند؟

بله. شما با داشتن یک سایت حرفه‌ای سازمانی و دولتی که در آن تمام اصول سئو رعایت شده و جایگاه خوبی در گوگل به دست آورده و همچنین داشتن نماد اعتماد الکترونیک در وب سایت خود می‌توانید ارزش و اعتبار زیادی برای سازمان خود به وجود‌آورید.

هزینه طراحی سایت سازمانی چقدر است؟

هزینه و تعرفه این سایت‌ها کاملاً بستگی به امکانات و قابلیت‌های سایت و همچنین هاست و دامنه، نوع cms و طراحی گرافیکی سایت دارد.

طراحی سایت سازمانی چه مزایایی دارد؟

حضور آنلاین، امکان تعامل با مشتریان و کاربران و تبادل اطلاعات به صورت ۲۴ ساعته، ارائه خدمات به مشتریان به صورت آنلاین، افزایش اعتبار و اعتماد، فرصت رشد به صورت نامحدود و غیره از جمله مزایای مهم طراحی سایت‌های سازمانی است.

پست قبلی

 استفاده از استراتژی محتوا در تبلیغات آنلاین

پست بعدی

تدوین استراتژی تجربه کاربری (UX)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *